Kawa

Producenci

ZOBACZ PRODUKTY

Rodzaj kawy

ZOBACZ PRODUKTY

metody zaparzania

Podział kawy ze względu na metody zaparzania wynika z sposobu, a konkretniej z stopnia wypalenia kawy. Kawy dedykowane do metod przelewowych są zazwyczaj jaśniej wypalone. Nie znaczo to, że taka kawa nie zaparzy się w ekspresie ciśnieniowym, zapewniając przyjemny efekt. 
I na odwrót - jeśli lubisz specyfikę kawy przelewowej, ale oczekujesz bardziej intensywnego smaku, użyj ziaren wypalonych pod kątem espresso.

Ponadto każda z tych kaw sprawdzi się w kawiarce, aeropressie czy french pressie. Jeśli zaparzasz kawę po prostu zalewając zmielone ziarno gorącą wodą, każdy z tych produktów również jest wart Twojej uwagi!

ZOBACZ PRODUKTY
dostawa
DOSTAWA
wysyłka w 24h w dni robocze
opakowanie
OPAKOWANIE
możliwość specjalnego opakowania na prezent

DOŁĄCZ DO NASZEGO NEWSLETTERA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO Z NASZYMI
NOWOŚCIAMI ORAZ PROMOCJAMI
NASZE LOKALIZACJE

SALONY SPRZEDAŻY ORAZ PUNKTY SERWISOWE EKSPRESÓW

SPRZEDAŻ (SHOWROOM)
SZKOLENIA
PUNKT PRZYJĘĆ SERWISOWYCH


POZNAŃ - UL. GŁOGOWSKA 144/2

+48 691 762 313
handlowy@abcespresso.pl

DZIAŁ SERWISOWY
– NAPRAWA EKSPRESÓW, CZĘŚCI


POZNAŃ - UL. PORZECZKOWA 2a

+48 667 759 475
biuro@abcespresso.pl